DIT IS WAT IK VOOR JE DOE

ZO GA IK TE WERK

Schrijven, redigeren en controleren. Ik zorg voor een tekst die lekker leest én effectief is. Wil je een geheel nieuwe tekst laten schrijven, een bestaande tekst laten herschrijven of een tekst laten nakijken en aanpassen? Ik stuur je een goedlopende, foutloze tekst terug.

Of wil jij je graag volledig kunnen focussen op je onderneming? Dan neem ik het beheer van je social mediakanalen en website van je over. Zodat jij genoeg tijd overhoudt om een succesvolle onderneming te runnen. En ik zorg er ook nog eens voor dat je onderneming goed scoort in de Google zoekresultaten, win-win!

Wil je graag met mij samenwerken? Neem dan contact met me op en leg uit wat ik voor je kan betekenen. Ik reageer uiterlijk de volgende werkdag. Ik werk freelance vanuit Delft. Om afspraken te maken, kunnen we ergens afspreken. Maar we kunnen alles ook telefonisch of via Skype doorspreken. Wat je wensen ook zijn.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je ideeën, het doel van de opdracht en wat je voorkeuren zijn. Daarna kan ik aan de slag. In het geval van een tekst, spreken we een deadline af. Je ontvangt van mij een eerste concept. Eén correctieronde zit bij onze afspraak inbegrepen. Eventueel pas ik de tekst aan en na je definitieve akkoord kan de tekst geplaatst worden.

Teksten schrijven

Op zoek naar een tekstschrijver? Op basis van de achtergrondinformatie die jij verstrekt, schrijf ik een wervende of informatieve tekst. Komt de tekst online? Dan zorg ik ervoor dat de tekst goed vindbaar is in Google (SEO tekst).

Teksten redigeren

Brengt jouw bestaande tekst niet helemaal over wat je wilt? Of is spelling niet je sterkste kant? Ik herschrijf, redigeer, schuif met woorden en herstructureer zinnen naar foutloos Nederlands én een krachtige tekst.

Blog schrijven

Een blogartikel nodig voor een betere online vindbaarheid? Ik schrijf voor jou een goed leesbare én vindbare SEO-blog. Over welk onderwerp het ook gaat, ik ben een allround tekstschrijver en neem het schrijven van jouw zakelijk blog graag uit handen.

Social media management

Geen tijd of inspiratie voor een leuke post die voldoende engagement genereert? Als social media manager neem ik het social mediabeheer volledig van je over. Zo houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken.

Actueel houden website

Vind je het lastig om je website up to date te houden? Ik zorg ervoor dat je site actueel blijft. Door regelmatig nieuwe content op je website te plaatsen, scoor je hoger in Google. Ik schrijf artikelen en nieuwsberichten en publiceer ze online voor je.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je met jouw website hoger scoren in Google? Ik help je graag hier stappen in te zetten. Van advies tot uitwerking. Met een goede zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik ervoor dat je website beter vindbaar is in Google.

Wil je met mij samenwerken?