Mireille Tempelaars

Het schrijven en redigeren van teksten kent voor mij geen geheimen. Tijdens mijn HBO opleiding Communicatie leerde ik het schrijversvak kennen. Als bladmanager van het patiƫntenmagazine van een Rotterdams ziekenhuis bloeide er iets moois op tussen mij en de Nederlandse taal. En dat heb ik nooit meer losgelaten.

Niet alleen op het gebied van tekst weet ik mezelf goed te uiten. De interactie tussen taal en beeld speelt een belangrijke rol in communicatie. Mede daardoor heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van vormgeving met de diverse Adobe programma's. Mijn diploma Nima Online Marketing kon ik in de praktijk toepassen met het beheer over diverse websites en de daarbij behorende social media kanalen.

Om mijn professionele en persoonlijke groei als communicatieadviseur naar een hoger niveau te tillen, heb ik onlangs de Executive Master Communicatie C via SRM afgerond. Als communicatieadviseur vorm ik de schakel in informatievoorziening tussen een organisatie en haar publieksgroepen. Het schrijven van persberichten behoort regelmatig tot mijn takenpakket. Daarmee houd ik de media op de hoogte over actuele ontwikkelingen binnen een organisatie.

Zoals je leest, gaat mijn kennis veel verder dan alleen het schrijven en controleren van teksten of social media management. Maar dit is wel wat ik het leukst vind om te doen. Soms neem ik wel andere klussen aan. Het is maar net wat je wilt. Wil je meer weten over wie ik ben, mijn werkervaring en wat ik voorheen allemaal gedaan heb? Wil je kennismaken, een offerte aanvragen of heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met me op!

Werkervaring

Wil je meer weten over waar ik zoal heb gewerkt en wat ik daar heb gedaan? Hieronder vind je drie van mijn werkervaringsplekken. Het is een selectie van de organisaties die de meeste indruk op mij hebben achtergelaten. Wil je graag meer weten over mijn werkervaring? Bel me of stuur een berichtje en tijdens onze kennismaking vertel ik je er graag meer over.
Van der Valk

Van der Valk

Bonaire, Nederlandse Antillen
Op Bonaire was ik verantwoordelijk voor de marketing van diverse resorts en restaurants op zowel de eilanden Bonaire als Dominica onder beheer van de welbekende familie Van der Valk. Ik was de spin in het web op het gebied van (online) marketing en richtte me daarbij op het toerisme vanuit Amerika en Europa.
Rosada Fashion Outlet

Rosada Fashion Outlet

Roosendaal
Andere marketingervaring deed ik op bij Rosada Fashion Outlet (nu McArthur Glen Designer Outlet Roosendaal), een outlet winkelcentrum met meer dan 75 winkels. Hier heb ik diverse marketingplannen geschreven en ten uitvoer gebracht. Onder andere in samenwerking met Nike, Pink Ribbon en Orange Babies voerde ik marketingcampagnes uit.
Haag Wonen

Haag Wonen

Den Haag
Als communicatieadviseur lever ik een bijdrage aan de vertaling van strategie naar de dagelijkse praktijk en ondersteuning in de communicatie en dialoog tussen medewerkers, huurders en woningzoekenden. Ik richt me op interne en externe communicatie zodat Haag Wonen transparant en nauw betrokken blijft bij haar huurders, hun woning en hun buurt.

WIL JE GRAAG MET MIJ KENNISMAKEN?