Je website op die felbegeerde eerste plek.

Dat willen we toch allemaal? Daarvoor heb je goede SEO-teksten nodig. Met de juiste zoekwoorden om hoog te scoren in Google. En bloggen, dat is de sleutel tot betere vindbaarheid. Maar heb jij er tijd en inspiratie voor? Ik wel! Ik neem je het werk uit handen. Zo heb je wel de lusten, niet de lasten. Fijn toch?

Wil jij ook:

  • Een betere vindbaarheid van jouw product of dienst?

  • Een actuele website, met maandelijks nieuwe content?

  • Jouw omzet laten groeien?

Neem contact op

Verbeter je online vindbaarheid

Kan ik iets voor jou betekenen?

Webteksten

Teksten die echt jouw verhaal vertellen. Wie ben jij? Waar staat jouw onderneming voor? Wat maakt jou uniek? Ik vat jouw corporate story samen tot een heldere tekst voor je nieuwe website. Pakkend, leuk en overtuigend.

SEO-teksten

Je wilt dat jouw website hoog scoort in relevante zoekopdrachten. Als SEO-tekstschrijver gebruik ik de juiste zoektermen en optimaliseer jouw teksten voor het beste resultaat.

Blogs

Blogs verbeteren je online vindbaarheid. Ik schrijf voor jou een goed leesbare en vindbare SEO-blog. Over welk onderwerp dan ook. Het jezelf nog makkelijker maken? Kies een blog-abonnement. Consistent en consequent.

Teksten redigeren

Brengt jouw bestaande tekst niet helemaal over wat je wilt? Of is spelling niet je sterkste kant? Ik herschrijf, redigeer, schuif met woorden en herstructureer zinnen naar foutloos Nederlands én een krachtige tekst.

Neem VANDAAG NOG contact op

Benieuwd naar wat ik eerder heb geschreven en voor wie?

Van blogs, tot corporate story en webteksten. Ik werkte aan de leukste online projecten voor deze klanten.